بررسی گوشی ردمی نوت 10 پرو: بی نقص ترین گوشی 2021 شیائومی
گوشی های شیائومی ردمی به سرعت در حال تسخیر بازار گوشی های مقرون به صرفه است. در این مقاله بررسی خواهیم کرد که چرا گوشی نوت 10 پرو از رقیبان خود برتری مطلق دارد. گوشی های ردمی شاید در نگاه اول در برابر پرچمدارانی مثل می 11 حرفی برای گفتن نداشته باشند ولی وقتی بحث قیمت به میان می آید، Note 10 Pro تبدیل به یک انتخاب عالی و منطقی می شود.
طراحی و صفحه نمایش ردمی نوت 10 پرو
وقتی گوشی نوت 10 پرو را از جعبه خارج می کنید با یک گوشی خوش رنگ طوسی-آبی از جنس شیشه و پلاستیک با حاشیه های کم و طراحی مناسب مواجه می شوید. چیزی که ظاهر این گوشی را از بقیه گوشی ها متمایز می کند ظاهر دوربین سلفی آن است که با یک حلقه طلایی رنگ پوشیده شده است. با اینکه ابعاد دوربین سلفی کوچک است ولی به دلیل درخشندگی آن ممکن است باعث حواس پرتی شود. شاید بهتر بود محل قرارگیری آن در گوشه بالایی گوشی باشد.
قسمت پشتی گوشی از جنس پلاستیک است اما شبیه گوشی های ارزان قیمت بازار نیست و با داشتن رنگ های جذاب می توان ظاهر آن را قابل قبول دانست. از نقاط منفی بدنه آن می توان به باقی ماندن اثر انگشت و بیرون زدگی زیاد ماژول دوربین اشاره کرد.
اسکن اثر انگشت در جای مناسبی در کنار گوشی قرار گرفته که استفاده از آن را بسیار آسان کرده است. سرعت عملکرد آن برای ورود به گوشی نیز بسیار سریع است. همچنین برای باز کردن گوشی نوت 10 پرو می توانید از فناوری تشخیص چهره به کمک دوربین سلفی استفاده کرد.
صفحه نمایش گوشی نوت 10 پرو از نقاط قوت آن در برابر رقبا است. صفحه نمایش 6.67 اینچی AMOLED آن دارای وضوح تصویر Full HD+ است. با فعال کردن حالت همیشه روشن می توان بدون باز کردن گوشی به وسیله روشن شدن قسمت کناری آن از پیام های جدید اطلاع پیدا کرد.از قابلیت های مهم دیگر صفحه نمایش آن ارائه نرخ نو سازی 120 هرتزی است که سرعت نمایش تصویر را نسبت به گوشی های نسل قبلی دو برابر می کند.
سخت افزار و باتری Note 10 pro
با وجود فعال بودن نرخ نوسازی 120 هرتزی، باتری گوشی نوت 10 پرو همچنان قدرتمند عمل می کند. با توجه به تست انجام شده با استفاده معمول از این گوشی در طول روز50 درصد شارژ در آخر شب باقی ماند. بنابراین می توان روی شارژ دهی نوت 10 پرو برای دو روز حساب کرد.
ظرفیت باتری نوت 10 پرو بالاست ولی نباید از هماهنگی نرم افزاری و سخت افزاری برای ایجاد بهینه سازی در مصرف باتری چشم پوشی کرد. تراشه اسنپ دراگون 732G با بازدهی بالا و کنترل گرم شدن بیش ار حد گوشی و نداشتن تکنولوژی 5G باعث شده است که باتری این گوشی عملکرد خوبی داشته باشد.
تراشه اسنپ دراگونن 732 قادر به باز کردن همزمان چندین اپ شامل بازی های حجیم بدون افت کیفیت گرافیک و سرعت گوشی می باشد. اما گاهی مواقع در زمان جابه جای بین اپ ها با افت نرخ فریم و کندی مواجه می شوید که این مورد شاید به دلیل عدم هماهنگی بین نرخ نوسازی 120 هرتزی با نرم افزار گوشی باشد.
از انتقادهای همیشگی نسبت به شیائومی رابط کاربری نه چندان مطمئن آن است. به طور مثال رابط کاربری MIUI 12 در دستگاه های مختلف عملکرد متفاوتی دارد. به طوری که در POCO M3 عملکرد خوبی ندارد و در Mi11 محدودیت های نرم افزاری وجود دارد. اما خوشبختانه عملکرد MIUI 12 در نوت 10 پرو خوب و روان است و با مشکل جدی ای به هنگام کار کردن با آن بر نخواهید خورد.
بررسی دوربین نوت 10 پرو
شیائومی نوت 10 پرو دارای ماژول دوربین چهارگانه شامل دوربین اصلی 108 مگاپیکسل، دوربین اولترا واید 8 مگاپیسل با پوشش 118 درجه، لنز ماکرو 5 مگاپیکسل و سنسور تشخیص عمق تصویر 2 مگاپیکسلی می باشد.
از بین این چهار دوربین، سنسور تشخیص عمق در نوت 10 پرو خیلی مفید و کاربردی نیست و دوربین اولترا واید آن کیفیت پایین تری در مقابل رقبا ندارد. دوربین 5 مگاپیکسلی ماکرو نوت 10 پرو با این که قابلیت فوکوس خودکار ندارد اما وجود آن برای عکس برداری نزدیک از سوژه ها مناسب و سرگرم کننده است.
اما قسمت هیجان انگیز نوت 10 پروو دوربین 108 مگاپیکسلی با کیفیت آن است. اکثر سازندگان برای پردازش تصاویر از روش یکی کردن هر 4 پیکسل استفاده می کنند ولی شیائومیی در گوشی جدید خود ار روش ترکیب 9 پیکسل با یکدیگر برای پردازش بهتر و با وضوح تر تصاویر بهره گرفته است. همچنین استفاده از این تکنولوژی باعث شده است که شیائومی نوت 10 پرو در نوم کم نیز عملکرد خوبی داشته باشد. به دلیل نداشتن لرزشگیر اپتیکال تصویر عکسبردای با این گوشی کمی دشوار است و حالت عکس برداری در شب آن نیز به دلیل کندی عملکرد خیلی مناسبی ندارد.
منبع: www.pocket-lint.com